Hiihtokausi käyntiin.. vihdoinkin!

Tulihan sitä lunta vihdoinkin ja saatiin hiihtokausi käyntiin. Parempaa joululahjaa ei hiihdon ystävä voi toivoa. Raskastahan tuo hiihto tuntuu olevan pitkän tauon jälkeen, mutta eiköhän se siitä helpota, kun saa kilometrejä alle.

Syksyn harjoittelu on mennyt omalta osalta hyvin. Motivaatio on ollut välillä hakusessa, kun taivaalta on tullut pelkkää vettä.  Mutta alkaahan näihin pitkiin syksyihin jo tottua. Myös loppusyksyn sairastelut haittasi hieman tekemistä. Nyt näyttää jälleen hyvältä, kun taudit on selätetty. Tästä jatketaan peruskestävyys harjoittelulla ja muutamalla terävämällä lenkillä. Tammikuussa on sitten jo edessä ensimmäinen pitkän matkan hiihto (NVH) Jyväskylässä. Töistäkin on vapaata 2,5 viikkoa, joten aikaa on nyt käydä lenkillä.

28.12 on Äänekoskella kansalliset hiihtokisat liikuntopuiston laduilla. Nyt näyttää siltä, että  kisat pystyy pitämään. Hyvä niin, saadaan kilpailukausikin käyntiin. Pitkän matkan hiihtoihin koitan treenata ja lyhyen matkan kisat aukaisee mukavasti paikkoja. Maakuntaviesti hiihdetään loppiaisena Uuraisilla, saa nähdä riittääkö lumi latujen tekoon.

Nautitaan nyt keleistä ja kerätään kilometrejä. Hyvää joulun aikaa kaikille asiakkailleni! Ladulla tavataan..

Lumiset maisemat Äänekosken liikuntapuistossa 20.12.

WP_20141220_002WP_20141220_005