Yritysinfo

JK SkiService on vuonna 2009 perustettu hiihdon asiantuntijaliike Äänekoskella. Toiminta on sivutoimista ja painottuu iltoihin ja viikonloppuihin.

Yritys toimii Äänekoskella omakotitalon autotalliin rakennetuissa huolto- ja myyntitiloissa. Lisäksi olen usein kisapaikoilla, joten aina voi nykäistä hihasta ja tulla jutulle.

Yrityksen toimintaperiaatteena on tarjota laadukkaita välineitä, huoltopalveluita ja hyvää asiakaspalvelua kaiken tasoisille liikkujille. Tavoite on, että aina pitää olla aikaa asiakaspalveluun. Tuotevalikoimassa olen ottanut periaatteen, että myyn vain sellaista tavaraa, millä voisin itsekin harrastaa. Myytävät tuotteen olen myös itse testannut, joten voin kertoa totuudenmukaisesti miten ko. tuote toimii. Heikompitasoisia välineitä en ota myyntiin, vaikka niitä hieman halvemmallakin voisi myydä.

Omaa hiihtotaustaa on kertynyt jo kymmenien vuosien ajalta. Aktiivisesti hiihdin kilpaa 22- sarjaan saakka, jonka jälkeen oli muutaman vuoden tauko opiskelujen ja töiden vuoksi. Nykyään valmennan junioria ja treenailen siinä samalla itsekkin. Jonkin verran tulee vieläkin kisailtua veteraani sarjoissa, mutta pääpaino on kuitenkin huolto- ja testauspuolella.

Kesällä 2023 Mtb kisat Laajavuoressa…