Suksia..

Suksia täydennetty varastoon. Nyt on taas vapaan suksista hyvä valikoima. Perinteisestä löytyy myös suksia 195 ja 202 mitasta sekä muutama lyhyempi kisapari paikallisen kilpahiihtäjän vanhoja pareja. Sauvoja haen lisää vuoden vaihteessa. Tervetuloa katsomaan löytyykö sopivia suksia sinulle.

Hiihtokelejä ei vielä Äänekoskella ole. Ei sitten millään meinaa lunta ja pakkasta tulla Keski-Suomeen. Maakuntaviesti pitäisi olla Äänekoskella 6.1.2016, mutta ei taida lunta olla tuolloin maassa. Varapäivä 20.2. Tänään kävin liikuntapuistossa juoksulenkillä. Ehkä pururadalla pystyy huonoilla suksilla jo huomenna hiihtään, jos tulisi vielä pari cm lunta yön aikana.

Kiitoksia kaikille asiakkaille tästä vuodesta!  Jatketaan samoissa merkeissä ensi vuonna. Ja hyvää joulun aikaa kaikille hiihdon harrastajille.