Syksy 2016

Syksy etenee kovaa vauhtia. Ensimmäiset ensilumen ladut aukeaa parin viikon sisään. Tarkastakaapa suksiosaston valikoima, muutamia hyviä vapaan pareja löytyy käytettynä painoluokasta 65-85kg. Perinteisessä löytyy muutama 202, 207 pari painoluokasta 80+kg. Kaikki parit olen itse testannut ja tiedän tarkalleen mille alustalle ja painoluokalle ne sopii. Myös uusia Peltosia toimitetaan, kuten aiempinakin talvina.

Märkä asfaltti vaatii alle kunnon pyörät. Marwen rullissa on loistava märkäpito, jonka viimeksi tänään testasin Äänekosken epätasaisilla ja märillä pyöräteillä. Täytyy kyllä sanoa, että Äänekoskelle on luotu loistavat olosuhteet rullasuksien testaukseen. Varsinkin, kun testissä pyritään hiihtämään mahdollisimman huonolla pinnalla! Rullasuksia toimitetaan vielä tälle syksylle. Ei muuta kuin tilausta sisään.

 

Treeni intoa kaikille toivottaen – JK