Vuosi vaihtuu..

Tervehdys taas!

Vuosi 2017 lähti nyt liikkeelle. Yrittäjälle se tietää jälleen ”mukavaa” ajan viettoa veroilmoituksen laadinnan parissa. Täytyy tehdä se mahdollisimman nopeaa pois jaloista niin saa keskittyä olennaiseen loppu talven. Varasto inventaario tuli juuri tehtyä ja todettua, että ainakin suksia on ihan mukavasti. Jos loppuu niin sitten hankitaan lisää. Eilen tein kaupat 12 parin erästä käytettyjä junnu suksia, joten vaihteeksi myös juniorisuksia on nyt tarjolla.

Lunta on ollut Äänekoskella juuri sen verran, että hiihtämään on päässyt. Kovat oli tänäänkin baanat, mutta ei voi mitään. Hyvä, että edes tuon verran on lunta. Pakkasjakso olisi ensi viikolla tulossa ja saa nähdä miten käy maakuntaviestin ja Huiman SM- esikisojen. Toivottavasti lauhtuu viikonlopuksi, että saapi kisat pidettyä.

Tuli käytyä joulun aikoihin pohjoisessa. Puolangalla oli huippuolosuhteet, mutta kipeänä olin ja joutui vain ihailemaan latuja. Siitä ajeltiin Suomulle ja siellä oli myös ladut hyvässä kunnossa. Pääsin Suomulla jo hiihtelemään pitkää pertsan lenkkiä, kun flunssa alkoi helpottamaan. Finlandia hiihto on reilun kuukauden päästä, joten hieman pitäisi saada kilsoja alle. Myös Keminmaalla tuli pyörähdettyä, eipä ollut olosuhteissa valittamista sielläkään.

1.1.2017 -JK