RULLASUKSET MARWE

 

MARWE SKATING 610 A

Laadukas luistelurullasuksi malli kevyellä alumiinirungolla. Rullasuksen rullana on legendaarinen Marwe uretaanirulla, jonka kulutuskestävyys on moninkertainen kilpailijoihin nähden ja märkäpito on täysin omaa luokkaansa.

Skating 610 A malli on käytössä ampumahiihdon kesäkauden maailmanmestaruuskisoissa sekä maailmancupeissa.

•  4 eri vierintävastusta valittavana (erittäin hidas, hidas, normaali, nopea)

Kauppiaalla itsellä käytössä tämä malli. Toimii erittäin hyvin uudehkolla ja tasaisella asfaltilla. 

309 € 


MARWE SKATING 620 XC

Maailman parhaan luisteluhiihtotavan rullasuksen uudistettu malli. Marwe 620 XC simuloi erinomaisesti lumella hiihtoa. Runko on joustava mikä mahdollistaa tehokkaan luistelupotkun. Huippuunsa kehitetty tärinänvaimennus minimoi rasituksen tukielimistöön mahdollistaen suuremmat harjoitusmäärät.

Rungot testataan ja paritetaan jäykkyyden osalta entistä paremman hiihdettävyyden saavuttamiseksi. Legendaariset Marwen uretaanirullat omaavat moninkertaisen kulutuskestävyyden kilpailijoihin verrattuna ja ovat märkäpidoltaan täysin omaa luokkaansa! Näillä suksilla saa hiihtotekniikan kuntoon jo ennen lumikautta ja vahvistaa ideaalisella tavalla lajiominaisuuksia.

•  4 eri vierintävastusta valittavana (erittäin hidas, hidas, normaali, nopea)

379 €

TEE TILAUS TÄSTÄ >>>

 

 


Marwe Classic 700 XC

Erinomainen komposiittirunkoinen rullasuksi perinteiselle hiihtotavalle.  Edessä pitorulla, joka mahdollistaa perinteisen hiihtotavan potkun. XC komposiittirunko vaimentaa tärinää erinomaisesti. Rungot testataan ja paritetaan jäykkyyden osalta parhaan hiihdettävyyden saavuttamiseksi. Rullasuksen rullana on reunoista pyöristämätön 80*40 mm kumirulla.

•  4 eri vierintävastusta valittavana (erittäin hidas, hidas, normaali, nopea)

389 €

TEE TILAUS TÄSTÄ >>>


MARWE 800 XC

Maailman paras komposiittirunkoinen rullasuksi perinteiselle hiihtotavalle. Rungot testataan ja paritetaan jäykkyyden osalta parhaan hiihdettävyyden saavuttamiseksi. Suksen kärjessä oleva tukipyörä lisää suuntavakautta ja kasvattaa varsinaisten pyörien akseliväliä 590 mm:stä 800 mm:iin. XC komposiittirunko vaimentaa tärinää erinomaisesti. Suksen etuosassa on pitorulla, joka mahdollistaa perinteisen hiihtotavan potkun. Irrottamalla tukiviiksi saadaan suksesta luistelumalli kuntoilukäyttöön. Tämä vaatii myös Skating tyyppiset vararullat. Classic 800 XC on erittäin suosittu malli huippuhiihtäjien keskuudessa perinteisen hiihtotavan suksena.

• 4 eri vierintävastusta valittavana (Erittäin hidas, hidas, normaali, nopea)

419 €

TEE TILAUS TÄSTÄ >>>

 


Siteet asennettuna:

  • Rottefella Rollerski 45 €
  • Pelkkä reikien poraus 10 €